Onze openingstijden: Maandag t/m Woensdag 09:00 – 18:00. Donderdag 09:00 – 20:00. Vrijdag t/m Zaterdag 09:00 – 18:00. Zondag op afspraak.

Vind jouw perfecte droom auto!

Waarom voor ons kiezen?

Garantie

Wij werken uitsluitend met Autotrust garantie (6 maanden / 12 maanden)
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of kunt u ons bellen of whatsappen.

Nationale Autopas

Tevens wordt deze auto geleverd met een uitdraai van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als u er zelf in zit. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak? Koffie staat klaar.

Snelle & gemakkelijke financiering

Wij bieden uitgebreide financieringsmogelijkheden aan. Gemakkelijk en zo geregeld! Zakelijk financieren zonder jaarcijfers mogelijk!
Uiteraard is het uw goed recht als u zelf de financiering wilt regelen bij de door u bekende partij(en).

Google Reviews

Deler Rasho
Deler Rasho
8 Juli 2024
Zeer goede service, vriendelijk en eerlijke handelaar. 👍 Tevreden!
HO Özdemir
HO Özdemir
7 Juli 2024
Wij hebben hier een elektrische auto gekocht en hadden geen idee over deze garage, behalve de positieve reviews. Maar dat zegt ook niet altijd wat. Als het fout gaat, is het belangrijk hoe dit wordt opgelost. En ja hoor, bij de eerste storing konden we gratis bellen met de garage en werd alles snel gefikst. Voor goede service wil ik betalen, en ik zal hier zeker weer een kijkje nemen.
youri 404
youri 404
6 Juli 2024
Open transparant en eerlijke autodealer, super geholpen en een super service, heel erg bedankt !!!!
Tim Hul
Tim Hul
3 Juli 2024
Fantastische verkoper. afgelopen zondag een auto aangeschaft bij Autohuys jager. Helaas bleek er de volgende dag een klein mankement wat direct de volgende dag keurig is opgelost door de verkoper. Kortom geweldige service!
W K
W K
1 Juli 2024
Ik was hier net. Een hele fijne meneer (en schoonvader) hielpen ons heel vriendelijk met advies over de verkoop van onze bestelbus. Klasse! Een beetje eerlijkheid duurt het langst, ook in autoland :)
Alp gamma
Alp gamma
28 Juni 2024
Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Alle vragen in details en met geduld beantwoord. We werden warm verwelkomd en kregen er wat te drinken bij. Aanbevolen autobedrijf!
Miss Brown
Miss Brown
28 Juni 2024
Prachtige en fijne auto op de kop getikt bij Autohuys Jager. Een betrouwbaar bedrijf en deze mensen denken echt met je mee. Ze zijn goed bereikbaar, klantvriendelijk en de verkoop van de auto was snel en goed geregeld. Mijn oude auto heb ik kunnen inleveren; fijne service! (en we mogen altijd een kopje koffie komen drinken :) )
Denise Brants
Denise Brants
27 Juni 2024
Hele mooie auto en super geholpen. Echt waar voor je geld😀
Halil Demiryumruk
Halil Demiryumruk
20 Juni 2024
Top service! Kon mij geen betere garage voorstellen. Professionele en transparante communicatie. 100% aanrader.
Ben De jong
Ben De jong
19 Juni 2024
Top Kwaliteit,betrouwbaar ,ik werd vriendelijk ontvangen, koffie stond al klaar, binnen een paar minuten was ik blij met mijn nieuwe auto. Zeker een aanrader

AutoHuys Jager biedt goed onderhouden kwaliteitsoccasions aan. Met een keuze voor een auto bij AutoHuys Jager voorkomt u verrassingen. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. Uiteraard zijn de auto’s volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Kortom, bij AutoHuys Jager kiest u voor een occasion met zekerheid.
Copyright TAMSOFT © 2024. All rights reserved.

Bezoekers:

VANDAAG: 435

GISTEREN: 649

TOTAAL BEZOEKERS: 125896